WAVETOPS UPCYCLED

Wavetops Upcycled is een zijproject dat ik lanceerde in het voorjaar van 2022. Met dit project wil Wavetops oude wetsuits een nieuw leven inblazen.

Waarom Wavetops Upcycled?

Een wetsuit bestaat voornamelijk uit neopreen schuim. Neopreen is een synthetisch rubber op basis van aardolie dat kleine stikstofcellen bevat. Door deze samenstelling zijn wetsuits niet biologisch afbreekbaar, moeilijk te recycleren en vormt neopreen afval een enorm milieuprobleem. Daarom wil Wavetops jouw oude wetsuit upcyclen, want dit materiaal is perfect herbruikbaar en duurzaam.

Wavetops Upcycled maakt van jouw oude wetsuit een nieuw, gerecycleerd product dat beschikbaar is via de webshop en via verschillende winkelpunten van Wavetops.


Heb jij een oude wetsuit?

Wil jij jouw wetsuit doneren aan Wavetops Upcycled? Dankzij jouw bijdrage, draag je niet alleen een steentje bij voor het milieu, maar steun je ook onderwijs in Nepal. Want bij iedere bestelling van een nieuw upcycled product, gaat er 10% naar de ondersteuning van onderwijs in Nepal. Overtuigd? 


YES, ik doneer mijn oude wetsuit aan Wavetops Upcycled.

In Antwerpen of Mechelen
Je kan jouw wetsuit doneren in één van de winkelpunten van Wavetops in Antwerpen of Mechelen. Ontvang na afgifte meteen 10% korting of stuur een e-mail met een foto van jouw afgifte en ontvang 10% korting in jouw inbox.

Via verzending met Bpost

Klik verder naar het product 'Wavetops Upcycled' en plaats het product in jouw online winkelmandje. Check gratis uit en ontvang binnen max. 5 werkdagen een verzendlabel in jouw inbox.

Pak thuis jouw oude wetsuit in een stevige doos of zak in, print het verzendlabel, plak het op de doos of zak en breng het pakketje naar jouw postpunt.

 
BEDANKT om een bijdrage te leveren aan Wavetops Upcycled!